dimecres, 26 d’abril del 2017

Correbarris Infantil.

El Correbarris Infantil és un projecte esportiu i educatiu de l’Ajuntament de Girona que treballa els aspectes intangibles de l’activitat física i l’esport, i que encaixa dins el nou circuit de curses de barris liderat per 5 associacions veïnals de la ciutat, el Correbarris. Un bon exemple que sumant esforços s’arriba més lluny! Així les associacions de veïns de Palau-Sacosta, Fontajau, Montjuïc, Montilivi i Sant Narcís, juntament amb el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament treballem de manera transversal en aquest projecte per tal de fomentar l’activitat física, els hàbits esportius saludables, els valors i les relacions socials en edats infantils, i, alhora, promoure una manera original de conèixer els diferents barris de la ciutat tot practicant esport.
Per a desenvolupar aquest projecte, el Servei d’Esports ha estat treballant tota la part de valors, d’hàbits saludables, etc... del Correbarris Infantil i les 5 associacions veïnals han assumit la organització d’aquestes curses, paral·leles a les curses d’adults del Correbarris.
Cada infant que participi a aquestes curses rebrà el carnet Correbarris Infantil, que haurà de segellar al final de a cada cursa on corri. Si participa a 4 dels 5 Correbarris Infantil rebrà com a obsequi la samarreta exclusiva del Correbarris Infantil com a premi a la constància, l’esforç i la participació.
També treballarem tota la part de valors amb pancartes al llarg del recorregut i una foto final on cada infant podrà escollir el rètol amb el valor que més li agradi ( esforç, respecte, constància, companyonia, humilitat, etc...).
Pensem que aquesta activitat reforça i forma part del projecte “Girona i els seus barris”, que s’està treballant des del Servei d’Educació i en el que podrem trobar propostes diferents (esport, història, cultura, oci,..) amb l’objectiu comú de fer ciutat a través de viure, conèixer i relacionar-se entre les diferents peces del mosaic (els barris) que conformen la nostra ciutat. http://www2.girona.cat/ca/correbarrisinfantil

Correbarris Girona i Correbarris Infantil.

El passat dilluns 24 d'abril es va presentar en roda de premsa amb la presència de la regidora d'esports de l'Ajuntament de Girona, sra. Isabel Muradàs i els representants de les 5 marxes i curses de barris de Girona adherides, el projecte Correbarris i Correbarris Infantil amb l'objectiu principal de fomentar l'activitat física amb tots els valors associats a tota la ciutadania i especialment als més petits.
La primera cita del Correbarris, el proper dilluns 1 de maig al pavelló de Palau. Més info a: http://www.correbarris.cat   i http://www2.girona.cat/ca/correbarrisinfantil