MARXA SOLIDÀRIA DE PALAU ACAPS-Girona


Benvinguts a la  web de la Marxa Solidària de Palau ACAPS- Girona.

Us anunciem la convocatòria d'una nova edició de la 8a. Marxa Solidària de Palau ACAPS-Girona que es celebrarà el proper dilluns 1 de Maig de 2022.
Us esperem!

El poble sahrauí és un poble africà que viu dividit des de l’any 1975, una part està al Sàhara Occidental, actualment ocupat pel Marroc, i l’altra viu exiliada a Algèria, als camps de refugiats de Tindouf. Aquests darrers viuen gràcies a l’ajuda internacional, perquè estan instal·lats al mig del desert del Sàhara, on no hi creix res i el clima és molt extrem.

La nostra associació, ACAPS-Girona, treballa en diversos projectes per tal de donar suport al poble sahrauí.

Organitzem activitats d’informació i de suport a la població que viu a la zona ocupada pel Marroc, però la nostra tasca principal és amb la població que viu als camps de refugiats de Tindouf. Els nostres projectes són de col·laboració amb l’administració de la zona: escoles bressol, escoles d’educació especial, ajuntaments... i, especialment, participem en l’organització del programa Vacances en Pau, que consisteix en portar a Catalunya els infants entre 9 i 13 anys a passar tot l’estiu amb famílies acollidores. 


El comité organitzador d'ACAPS-Girona


2 comentaris: